Jack Bauer se vraća u teaseru za `24: Live Another Day´

Piše: Jure Maleš

24-live-another-day

Četiri godine nakon završetka osme sezone, Kiefer Sutherland se vraća kao agent Jack Bauer u oživljenoj seriji 24 sa podnaslovom Live Another Day. Za razliku od proteklih sezona, ova će imati samo 12 nastavaka, ali će i dalje zadržati format radnje u “realnom vremenu” gdje svaka epizoda pokriva jedan od 24 sata u danu. Kako je broj epizoda prepolovljen, tako će neki sati jednostavno biti preskočeni i radnja ubrzana.

Najnoviji trailer otkrio nam je Gherkin zgradu u pozadini, crni taksi sa zastavom Ujedinjenog Kraljevstva, crvene telefonske govornice i autobuse na dva kata što su nimalo suptilni znakovi da Jack Bauer svoje avanture seli u London. Oni koji su pratili seriju znaju da je Bauer u bijegu od ruskih i američkih vlasti, a pri bijegu mu je pomogla analitičarka Chloe (Mary Lynn Rajskub) koju također vidimo u traileru.

Produkcija u Londonu tek je počela prošli tjedan, što znači da su kadrovi koje ćete vidjeti jednih od prvih snimljenih, i to vjerojatno samo za promidžbene svrhe. Serija počinje sa emitiranjem 5. svibnja.

Jedan komentar za “Jack Bauer se vraća u teaseru za `24: Live Another Day´

  • Danijel says:

    Sati neće biti preskočeni već će epizoda pratiti po dva sata 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.