J. J. Abrams žali što je skrivao detalje `Star Trek Into Darkness´

Piše: Iva Bucić

STAR TREK INTO DARKNESS

Iako bi se ovogodišnji  Star Trek Into Darkness mogao proglasiti uspjehom – kako po pitanju kritike, tako i s obzirom na pozamašnu količinu novca koju je prikupio na kino blagajnama diljem svijeta, horde Trekija se ne bi s tim složile.

Glavni uzrok tomu pojavio se mjesecima prije premijere. Različiti su izvori tada tvrdili da će se Benedict Cumberbatch pojaviti u ulozi negativa Khana, ali i redatelj i glumci odlučno su to negirali.

J. J. Abrams nedavno je izjavio da mu je žao zbog toga što je po tom pitanju obmanuo fanove, ali pojasnio je da studio nije želio da se zbog najavepovratka tamo nekog Khana,u javnosti stvori predodžba da je film namijenjen okorjelim fanovima.

Redateljsko kormilo trećeg dijela Star Treka najvjerojatnije će preuzeti  Joe Cornish za kojeg je Abrams otvoreno rekao da ga obožava i da mu je svojevremeno njegov Attack the Block bio jedan od najdražih filmova. Prema novijim glasinama, i Simon Pegg nalazi se u užem izboru.

Na scenariju radi Roberto Orci, a Abrams, koji očito još nije spreman dići ruke od ST-a, radit će u produkciji čiji početak Paramount planira na ljeto.

Čitav Abramsov intervju možete pogledati na linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.