Izgubljen u alkoholu?

Piše: Sven Mikulec

Matthew Fox, svijetu uglavnom poznatiji kao doktor Jack Shepard iz popularnog Losta, morat će se suočiti s optužbama za fizički napad nakon što se prošli tjedan zakačio s jednom vozačicom autobusa koja, čini se, ne trpi sranja, čak i ako ona dolaze od holivudskih zvijezda.

Po svemu sudeći, prošlu se subotu Fox pokušao ukrcati na nekakav party bus u Clevelandu, ali kako mu vozačica Heather Bormann nije pronašla ime na popisu uzvanika, rekla mu je da ne smije ući. U naguravanju koje je prema njenom svjedočenju uslijedilo, Fox se malo “izgubio” pa je fizički nasrnuo na nju, ali mu ni ona nije ostala dužna.

“Nagnuo se prema naprijed i počeo me udarati po preponama i grudima. Jednom sam ga pogodila u čeljust i počeo je pljuvati krv. Zateturao je unatrag. To je bila moja samoobrana, jedini način da se zaštitim… od muškarca koji je želio istući ženu.”

Iako policija agresivnog Foxa nije uhitila, već samo zadržala na ispitivanju, čini se da cijela ova priča neće ostati samo na neugodnoj uspomeni s jednog pijanog izlaska – jučer je Bormannica podnijela službenu tužbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.