Izašao je trailer za `Million Dollar Arm´

Piše: Tena Strahinec

million-dollar-arm-movie-poster

Izašao je trailer za film Million Dollar Arm, novi Disneyjev projekt snimljen prema istinitoj priči o sportskom agentu J.B. Bernsteinu kojem je karijera krenula nizbrdo. Kako bi se spasio osmislio je reality show u Indiji pod nazivom „The Million Dollar Arm“ i preko showa našao najbolje bacače kriketa u zemlji i doveo ih u SAD kako bi se plasirali u njegov bejzbolski tim i izvukli ga iz ralja siromaštva i neuspjeha.

U glavnoj ulozi je Jon Hamm, poznat po ulozi u seriji Momci s Madisona, u sporednim ulogama uspješnih kriketaša koji stignu u SAD su Madhur Mittal (Milijunaš s ulice) i Suraj Sharma (Pijev život), a ostatak glumačke postave čine: Lake Bell u ulozi tipične žene u koju se glavni glumac vrtoglavo zaljubi, Alan Arkin, Aasif Mandvi i Bill Paxton.

Redatelj filma je Craig Gillespie (Moj susjed je vampir), a popratnu glazbu skladao je oskarovac A.R. Rahman (127 sati, Milijunaš s ulice). Scenarij je doletio pod ruke Thomasa McCarthyja koji je iskustvo scenarista stekao radeći na filmovima Nebesa (izv. Up), Posjetilac (izv. The Visitor), Čuvar stanice (izv. The Station Agent) i Pobjeda na kvadrat (izv. Win Win). U SAD stiže 16. svibnja iduće godine kad ćemo vidjeti trpamo li ga u koš s ostalim tipičnim sportskim filmovima ili je nešto ipak malo posebnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.