Izabran Abraham Lincoln

Piše: Deni Zgonjanin

Abraham Lincoln: Vampire Hunter je jedan od onih must see filmova u budućnosti, barem meni. Tako da me strašno zanimalo tko će imati čast glumiti najpoznatijeg američkog predsjednika u povijesti i kako je poslije otkriveno,  lovca na vampire.

Iako je lista sadržavala imena poput Adriena Brodyja, Timothyja Olyphanta te Josha Lucasa, producenti su se odlučili za mali rizik i za ulogu Abea odabrali mladog i relativno nepoznatog Benjamina Walkera. Što mi po fotkama na netu baš i ne paše, no valjda su vidjeli nešto u njemu što ja ne vidim trenutno. Walker se proslavio na Broadwayju ulogom u Bloody Bloody Andrew Jackson, glumeći emo verziju sedmog američkog predsjednika Andrewa Jacksona. Uz to je bio prva osoba angažirana za ulogu studenta u X – Men: First Class, no iz toga se idiot povukao kako bi ponovio ulogu u gore navedenom mjuziklu na Broadwayju.

AL: Vampire Hunter je ekranizacija istoimene knjige Setha Grahama-Smitha, koju će režirati jedan od najzaposlenijih ljudi u Hollywoodu trenutno, Timur Bekmambetov. Uz režiju, na filmu će odraditi i  producentski posao skupa sa čovjekom koji ga je progurao u tvornici snova, Timom Burtonom

Leave a Reply

Your email address will not be published.