“It’s Always Sunny In Philadelphia” gasi se nakon 10. sezone?

Piše: Ana Kundid

Čini se kako je filadelfijsko sunce napokon na zalasku. Prema riječima zvijezde showa  i izvršnog producenta Glenna Howertona, serija  It’s Always Sunny In Philadelphia nakon 10. snimljene sezone mogla bi dočekati svoj kraj.

Kako navodi Glenn, razlog prestanka snimanja jest moguća istrošenost i izlizanost serije. S dobrog tuluma uvijek je najbolje otići na vrijeme, ostavljajući publiku da vas želi još više. Glenn ne želi najvjernije gledatelje dovesti do zasićenja nego ih ostaviti u neizvjesnosti. Isti razlozi otpratili su i Seinfelda davne  1998. godine i baš kad smo pomislili da teatralnosti ne fali, Glenn je na svom Twiteeru opovrgnuo definitivni kraj rekavši da je došlo do nesporazuma, te izjavio kako je cijeli ishod još uvijek pod velikim upitnikom.

Doduše, emitiranje 9. sezone tek očekujemo, a njeno prikazivanje je najavljeno za rujan ove godine.Tako fanovima sigurno predstoje još bar 2 sezone , a neke će razveseliti i i najavljeno sudjelovanje kreatora Game of Thronesa, Davida Benioffa i D.B.Wiessa, kao i kreatora Mad Mena, Matthewa Winera.

Pomalo iznenađujuće, serija još nijednom nije bila nominirana za Emmy nagradu, pa je moguće da producenti ciljaju u smjeru istjerivanja pravde u zadnjoj sezoni. Želimo im puno sreće.

Leave a Reply

Your email address will not be published.