Istjerivači duhova se vraćaju

Piše: Sven Mikulec

Punu dvadeset jednu godinu nakon  Istjerivača duhova 2, sretni smo i uzbuđeni što imamo priliku reći – vraćaju se!

Iako se činilo kako su Ghostbustersi prošlost, iako je još nedavno Bill Murray tvrdio kako su priče o trećem dijelu obična glupost, čini se da će priča o četvorici snalažljivih boraca protiv sila tame ipak postati trilogija.

Dan Aykroyd, koji je u prva dva dijela tumačio jednu od glavnih uloga, ovoga puta ne vraća se samo kao član glumačkog kvarteta, nego potpisuje i scenarij. I to ne bilokakav, već, kako on kaže, dovoljno dobar da čak i Murray pristane sudjelovati na ovom projektu.

”Mislim da je Billa brinulo da scenarij trećeg dijela neće biti na razini prethodna dva,” izjavio je nedavno, ”ali sada ja radim na njemu i Billu će pripasti komična uloga života.”

Aykroyd tvrdi da je pri kraju sa scenarijem, a navodno su svi Istjerivači načelno pristali snimiti treći (i u ovom sastavu zasigurno posljednji) nastavak. Nije nam poznato kad ćemo točno imati prilike vidjeti Murrayja, Aykroyda, Harolda Ramisa i Ernieja Hudsona u akciji, ali ova vijest svakako veseli sve simpatizere jednog od filmova koji su obilježili naše djetinjstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.