Iron Man se vraća nikad jači k’o Mile Kitić

Piše: tonymelo

Nakon nekoliko tjedana novinarskih špekulacija o tome vraća li se Iron Man na velika platna, Marvel je objavio radosnu vijest da će Robert Downey, Jr. reprizirati svoju ulogu omiljenog „milijardera, genija, plejboja i filantropa.“

Saznajemo da je Downey potpisao ugovor za snimanje još dva filma – drugog i trećeg dijela Avengersa, no ugovor ne spominje ništa o četvrtome Iron Manu. Ako se prisjetimo uspjeha koji su postigla njegova zadnja dva superherojska filma (Avengers, Iron Man 3) s preko 2.7 milijardi dolara zarade, jasno je zašto je Marvel bio zainteresiran za potpisivanje novog ugovora.

Ni u kojem slučaju tome nije odmogla ni nedavna izjava redatelja Avengersa, Jossa Whedona, kako nema namjeru raditi nastavak ako u njemu neće biti pravi Iron Man. Kao što smo već nekoliko puta naveli, film u kina dolazi u svibnju 2015. godine.

Lagano euforičan, ne znam bolji način kako da završim ovu vijesti od citata nedavne izjave Jossa Whedona: „On je Iron Man na način na koji je Sean Connery bio James Bond“, i na to bih samo dodao – u slučaju da Downey bude radio probleme, uvijek ga se onda može zamijeniti onim krkanskim švedskim farmerom Craigom. Barem on ima iskustva u uništavanju nekoliko desetljeća tradicije.

3 komentara za “Iron Man se vraća nikad jači k’o Mile Kitić

 • Ljubo says:

  a sta sam ti ja reko Toni?

 • Deckard says:

  ”…krkanskim švedskim farmerom Craigom. Barem on ima iskustva u uništavanju nekoliko desetljeća tradicije.”

  Ho-ho-hi-hi-ha-ha (Jocker voice)

 • tonymelo says:

  Iskreno ne sjećam se na što misliš. Puno stvari si ti rekao. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.