Ipak ništa od Kill Bill Vol. 3

Piše: Valentino Bahun-Golub

2009. godine Quentin Tarantino je bio zagrijan za ideju o Kill Bill vol. 3. Moguća premisa je uključivala kćer Vernite Green (Vivica A. Fox) odraslu i spremnu poći za Mladenkom (Uma Thurman) osvetiti se. U jednom trenutku, Tarantino je rekao da želi pričekati dok glumica ne bude dovoljno stara da igra ulogu, a devet godina kasnije, to vrijeme bi moglo biti sada… samo što Tarantino više nije zainteresiran.

„Ne znam hoće li biti Kill Bill vol. 3. Vidjet ćemo, vjerojatno ipak ne.“

Imajte na umu da Kill Bill nije bio namijenjen da bude trilogija. Kill Bill je zamišljen kao jedan dugačak film, ali je prerezan na dva dijela. (Kill Bill: The Whole Bloody Affair još nije izdan)

Kao i uvijek, još se ne zna što Tarantino planira slijedeće. Njegov najnoviji navod je moguća trilogija koja bi uključivala Inglorious Basterds i Django Unchained. Treći film bi bio „suradnički dio“, i mogao bi se uklopiti u odnosu na tri filma u tri žanra i tri vremenska razdoblja.

Za one koji se još nadaju da bi Tarantino mogao snimiti Jamesa Bonda, možete se prestati nadati. Rekao je da je želio snimiti Casino Royale, „ali su propustili svoju priliku“. Teško je za vjerovati da bi bilo koji producent odbio Tarantina, ali u svakom slučaju, to se neće dogoditi. Nema veze, Tarantino je vješt u stvaranju mješavina žanrova, i ako će snimiti špijunski film, bolje da to bude po njegovom nego da igra po pravilima franšize.

Leave a Reply

Your email address will not be published.