Ipak Deadpool!

Piše: Deni Zgonjanin

Već dvije godine čelnici FOX-a traže redatelja za X-Men spin off Deadpool, i čini se kako su ga konačno pronašli. Tim Miller će Deadpoolom ostvariti svoj redateljski debi, nakon što je dugo godina radio kao stručnjak za specijalne efekte na filmovima poput X-Men, X2 i Daredevil.

Prema riječima producentice Lauren Shuler Donner, Deadpool film će biti totalno neovisan o X-Men Origins: Wolverine, što znači da se događaji iz potonjeg neće priznati kao službeni početak priče. Miller će režirati po scenariju Rhetta Reesea i Paula Wernicka, scenarista Zombielanda čiji scenarij navodno garantira Rated R priču, ne nalik ostalim superjunačkim avanturama u današnje vrijeme.

Iako još nije sto posto potvrđeno, antijunaka će vjerojatno utjeloviti Ryan Reynolds čiji je nastup u X-Men Origins: Wolverine zaslužan za pokretanje cijelog projekta, pa bi zato bilo malo čudno da ipak ne glumi Deadpoola. Jedina prepreka njegovom nastupu jest činjenica da je već potpisao za Green Lantern 2, koji će se snimati odmah ako prvi dio ostvari povoljan rezultat na box officeu, što bi značilo da Deadpoola u tom slučaju ne bi vidjeli još barem 3 godine, s čime se čelnici FOX-a vjerojatno ne bi složili…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.