`Into the Storm´ sa Richardom Armitrageom dobio teaser

Piše: Tena Strahinec

INTO THE STORM

Izašao je teaser trailer za triler Into the Storm u čijim su glavnim ulogama Richard Armitrage, Sarah Wayne Callies i Matt Walsh. Radnja je smještena u malom gradu kojeg je pogodila serija tornada, a odvijanje priče pratimo iz različitih perspektiva. S obzirom na to da teaser nije pravi teaser ako ne da gotovo nikakve informacije, pravi trailer će se pojaviti na netu danas, dok film ulijetava u kina 8. kolovoza. Dotad se nabrijavajte na film čitajući radnju: „Iz New Line Cinema u suradnji s Village Roadshow Pictures stiže film o posljedicama napada tornada, Into the Storm. Redatelj filma je Steven Quale (Put bez povratka 5), dok će ga producirati Todd Garner (Čuvar zoološkog vrta).

U razdoblju od samo jednog dana grad Silverton razruši dotad neviđeni napad tornada. Cijeli grad je na milosti i nemilosti nepredvidljivih i smrtonosnih ciklona, a lovci na oluje predviđaju da najgore tek dolazi. Većina ljudi traži sklonište, dok ostali jure prema vorteksu testirajući koliko je daleko lovac na oluje spreman ići kako bi uhvatio tornado u savršenom kutu fotografiranja.

Priča ispričana kroz perspektive profesionalnih lovaca na oluje, amatera ovisnih o adrenalinu i hrabrih građana, Into the Storm baca gledatelja ravno u ralje oluje kako bi iskusio Majku prirodu u najekstremnijem izdanju.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.