Insidious dobiva nastavak

Piše: Deni Zgonjanin

Ne znam da li ste gledali Insidious, možda niste jer vam je priča zvučala isfurana (obitelj se doseli u novu kuću gdje ih razne utvare počnu zlostavljati), ali je film stvarno vrijedan gledanja. Redatelj James Wan i scenarist Leigh Whannell (kreatori Saw franšize) su uspjeli u nemogućem, napravili su jeziv horor na sto puta viđenu temu, sa scenama koje će vam dugo ostati u sjećanju, garantiram.

Sad na dolazi vijest kako će Insidious dobiti nastavak, na kojem će iza kamere raditi ista ekipa kao i u prvom dijelu. Prvi nastavak je sa uloženih 1.5 milijuna zaradio 95 miljuna dolara i opravdao snimanje nastavka, kojemu se posebno veseli Whannell ” Sa velikim vam uzbuđenjem najavljujemo snimanje nastavka, no kojem će sudjelovati cijela ekipa iz prvog dijela i smatramo da smo sposobni proizvesti još terora u svijetu koji smo proizveli, čime će fanovi prvog dijela dobiti kontinuiranu priču…”

Eto, zvuči obećavajuće, osim ako se pretvori u novu Saw franšizu, gdje je kvaliteta opadala svakim idućim nastavkom. Držim fige!

2 komentara za “Insidious dobiva nastavak

Leave a Reply

Your email address will not be published.