Independence Day nastavci dobili ime

Piše: Deni Zgonjanin

Najava za nastavke Independence Dayja je stigla ne tako davno, no od onda nismo čuli ništa konkretno. Sad nam stižu prve korisne informacije od redatelja Rolanda Emmericha, koji tvrdi da zajedno sa producentom Deanom Devlinom radi na priči već neko vrijeme te da čak imaju radne nazive filmova – ID Forever Part One and ID Forever Part Two, no najveći mu problem stvaraju zvijezde originala, koje imaju svoje zahtjeve i nikako da ih usklade dovoljno kako bi projekt službeno oživio.

Što se tiče studija iza filma, on navodno pritišće Emmericha da snima nastavke 3D tehnologijom, što njega baš i ne privlači. Emmerich je studiju ponudio da snima u običnom 2D-u film, pa da ga poslije konvertira u 3D, što je ponuda koju studio trenutno razmatra.

Upitan o motivaciji za snimanje nastavaka, Emmerich je izjavio kako je gledao ID na televiziji i ostao iznenađen količinom ljubavi na filmu, između likova, što ga je prisjetilo snimanja i ljubavi koja se mogla osjetiti između glumaca i cijele ekipe iza kamere, spram filma i spram kolega. Izgleda da Emmerichu kronično fali malo ljubavi u životu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.