Igrani `Death Note´ pronašao redatelja?

Piše: tonymelo

death_note

Popularna manga i anime Death Note dobit će svoju američku igranu verziju. Shane Black trebao se uhvatiti režije, ali se ipak odlučio u potpunosti posvetiti novom Predatoru. Umjesto njega redateljsku stolicu trebao bi zauzeti Gus Van Sant, poznat po radu na filmovima Elephant, Milk i Good Will Hunting. Trenutno snima Sea of Trees s Matthewem McConagheyjem i Kenom Wantanabeom u glavnim ulogama.

Death Note prati inteligentnog srednjoškolca Lighta Yagamija koji pronađe nadnaravnu bilježnicu koja omogućuje vlasniku da upisivanjem imena određene osobe izazove njezinu smrt. Light odluči svijetu napraviti uslugu te u bilježnicu počinje upisivati imena kriminalaca i ostalog ološa s ciljem kreiranja utopije. Na njegovom putu pridruži mu se bog smrti Ryuk kojemu je užasno dosadno i koji je došao na Zemlju kako bi se zabavio.

Bitno je napomenuti kako se ovdje još uvijek radi samo o glasinama, tako da vijest treba uzeti sa zrnom soli. O svim novim informacijama vezanim uz Death Note film obavijestit ćemo vas čim budu dostupne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.