Igrana verzija `Ghost in the Shella´ traži glavnu glumicu

Piše: tonymelo

THE WOLF OF WALL STREET

Margot Robbie popela se na A listu hollywoodskih glumica nakon prošlogodišnjeg hita The Wolf Of Wall Street. Pojavit će se u romantičnoj komediji Focus s Willom Smithom, u Yatesovom rebootu Tarzana glumit će Jane, u post-apokaliptičnoj drami Z for Zachariah stat će bok uz bok s Chrisom Pineom i Chiwetelom Ejiforom, a sada je procurila informacija kako je u pregovorima za ulogu u igranoj verziji anime klasika Ghost in the Shell.

Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) zadužen je za režiju, scenarij je napisao Bill Wheeler, a film će se bazirati na istoimenoj mangi Masamunea Shirowa. Robbie bi trebala igrati englesku verziju Motoko Kusanagi, žene koja je zadužena za pronalazak i hvatanje hakera poznatog kao Puppeteer. Lutkar predstavlja opasnost jer ne krade samo podatke, lozinke i slike, već je sposoban hakirati i moždane kibernetske implantate pomoću kojih može promijeniti sjećanja ljudi, ali i preuzeti njihova tijela.

Manga je prepuna zanimljivih znanstvenofantastičnih ideja, te se bavi problemima seksualnosti, spolnosti i društvenog identiteta. Kompleksnost pitanja kojima se bavi mogla bi predstavljati veliki problem pri prebacivanju tih ideja u format dvosatnog filma, ali se uvijek možemo nadati kako će ovaj put sve poći po planu. Ipak, ne bi nas čudilo da na kraju dobijemo Minority Report kopiju s ženskom glavnom ulogom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.