Idris Elba na popisu kastinga ’Jurassic Worlda’

Piše: Ana Kundid

idris-elba-pacific

Kako se približava početak snimanja novog nastavka Jurassic Parka tako se i glasine o kastingu razbuktavaju na svim mogućim razinama: od onih najmanje sigurnih do najsigurnijih.

Najnovija vijest tiče se Idrisa Elbe, tamnoputog britanskog glumca kojeg su proslavili naslovi poput Prometeja i Thora te ponajviše nastup u odličnom Pacific Rimu. Uz spomenute blokbastere, Elba očito namjerava završiti ovu godinu sa stilom, pa tako snima Thor: The Dark World te nosi glavnu ulogu u biopicu Mandela: Long walk to freedom koja bi mu,kako se spominje, mogla donijeti i neke nominacije.

Nakon što smo saznali da se Bryce Dallas Howard (The Help) pridružuje glumačkom timu, navedeno je također kako je preostala dodjela samo još jedne velike uloge. Među nepotvrđenim kandidatima spominje se i Josh Brolin i iako se vjeruje kako će obojica dobiti uloge, u tom slučaju Elba bi ipak mogao ostati u sporednim redovima.

Tako je samo na temelju nekih navoda napravljena čitava ekspertiza na temu hoće li Idris Elba glumiti u Jurassic Parku IV. Činjenice koje idu na ruku Elbe tiču se objave nezavisne stranice Acting Auditions koja je u popisu kastinga navela i njega,pa jedino ostaje pitanje preklapanja početka snimanja sa drugim Elbinim projektom- što nas opet tjera da preispitamo cijelu vjerodostojnost navoda.Za sigurnu informaciju očito ćemo se  morati malo strpiti, no potencijalna mogućnost svakako je vrijedna spominjanja. Film je najavljen za 2015.godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.