Ice Cube piše, režira i glumi u Chrome and Paint

Piše: Deni Zgonjanin

Najpoznatiji bucmasti gangsta akcijski junak Ice Cube će imati pune ruke posla naredne dvije godine sa nastupom u remakeu 21 Jump Streeta, mogućom suradnjom sa Davidom O. Russellom u projektu sličnom Prljavom Harryju i na kraju sa Chrome Paintom, projektom za kojeg će napisati scenarij, režirati i vjerojatno glumiti u njemu.

Radnja drame će se vrtiti oko stanovnika Los Angelesa koji se bave izradom custom automobila te ćemo u njoj, prema riječima koscenaristice Eve Vives (Raising Victor Vargas), vidjeti puno drive by pucnjave. Naravno da hoćemo, ipak je to must have u svakoj drami… Najveća zanimljivost vezana za film jest da će isti producirati Walt Disney Studios, koji je poznat po tvrdokornim rated R projektima, kakav bi Chrome and Paint trebao biti.

Snimanje bi trebalo početi ovo ljeto, a ovo će ledenoj kocki biti drugi redateljski projekt u karijeri, nakon The Players Club iz 1998. Osobno nisam baš neki obožavatelj njegovog lika i djela, ali moram priznati da je imao par više nego solidnih nastupa do sada (zanemarivši činjenicu da glumi jedan te isti lik cijelu karijeru više manje) pa ovaj projekt ima 50-50% šanse da uspije, tj. da popuši…

Leave a Reply

Your email address will not be published.