I Uma Thurman u Von Trierovom „Nymphomaniacu“

Piše: Jelena Androić

Nakon što je danski redatelj Lars Von Trier na lanjskom Cannesu obznanio da je njegov sljedeći projekt seksualno eksplicitni film koji će se zvati “Nymphomaniac”, nije teško zaključiti koliku je pozornost skrenuo na sebe i projekt. Međutim, zasad se ne zna mnogo više od toga da su za glavne uloge odabrani njegova “prijateljica” iz Antikrista Charlotte Gainsbourg te Stellan Skarsgard, u sporednoj ćemo ulozi gledati i Shiu LaBeouf koja će se u filmu mnogo seksati, a vijest je ta da se glumačkoj ekipi pridružuje i Uma Thurman. Bit će joj to prva suradnja s Von Trierom.

Film će imati i soft i hard verziju. Glavni lik, Gainsbourgova, je žena po imenu Jo koja je gadno pretučena i ostavljena uz cestu. Pronalazi ju momak kojeg glumi Skarsgard, koji ju čisti i njeguje. A ona mu zauzvrat prepričava sve svoje erotske avanture, od rođenja, bez da išta ispušta iz priče.

Još nije poznato kakav je lik Ume Thurman, niti ostalih od glumaca (među glumačkom je ekipom i Christian Slater!), no budući da je snimanje već počelo, uskoro će se sigurno znati više.

Leave a Reply

Your email address will not be published.