Humanitarni maraton za pomoć Studiju Smijeha

Piše: Sven Mikulec

0

U Studio Smijeha, zagrebački i hrvatski centar stand up komedije u kojem već mjesecima organiziramo Velike filmske kvizove, odmah nakon Nove godine provaljeno je i sva vrijedna oprema nestala je preko noći. Kako bi se pokušali ponovno osoviti na noge, ekipa iz Studija odlučila je organizirati veliki humanitarni maraton na kojem će, uz pomoć uglednih glazbenih gostiju, probati sakupiti novac nužan za kupnju opreme bez kojih je izvođenje stand up nastupa, kazališnih predstava i filmskih kvizova jednostavno neizvedivo.

15. veljače u 18 sati, dakle, u Vlaškoj ulici broj 92 počet će humanitarni maraton, a na cjelovečernji događaj možete ući s kartom koja košta 60 kuna. Među brojnim poznatim gostima svakako se ističu Meritas, Detour, Le Zbor, Ivana Rushaidat & A Little Drop Of Poison, Sane, Pink Studio i Zdenka Kovačiček, a goste će zabavljati i standardna stand up ekipa Studija Smijeha. Broj mjesta je ograničen, pa požurite rezervirati svoje stolove na 01/5588-980.

Sve kojima se cijena ulaznice čini previsoka, podsjetio bih da je to otprilike iznos koji potroši prosječan posjetitelj Cinestara u jednoj večeri, a program koji ova humanitarna večer nudi, kao i plemenita ideja koja stoji iza cijelog događaja, bez problema šiša raznorazne blockbustere za koje nam inače nije problem odvojiti lovu.

Podržimo Studio i njegovu ekipu, pokažimo lopovima da se mjesto smijeha i pozitive ne da slomiti tako lako.

Leave a Reply

Your email address will not be published.