Hugh Jackman potvrdio da glumi u filmu ’Chappie’

Piše: Jure Maleš

real_steel_hugh_jackman

Australski glumac Hugh Jackman ovog je vikenda potvrdio da glumi u idućem filmu Neilla Blomkampa (District 9, Elysium). Oscarom nominirani glumac tako se pridružio Južnoafričkoj postavi koju čine Blomkampov dugogodišnji suradnik Sharlto Copley i raperski duo Ninja i Yolandi Visser, poznatiji kao Die Antwoord.

Copley u filmu posuđuje glas robotu obdarenom umjetnom inteligencijom kojeg otmu dvoje lokalnih kriminalaca kako bi ga iskoristili za svoje podle ciljeve. Gangstere glumi dvojac grupe Die Antwoord, koji su svoje oduševljenje Blomkampom već naglasili korištenjem rekvizita iz njegova filma District 9 u spotu pjesme Evil Boy.

Tokom posjeta Zurich Film Festivalu, Jackman je otkrio da će njegov lik u filmu biti vrlo snalažljivi izvršni direktor koroporacije koja je proizvela Chappija i da snimanje počinje iduće godine u Johannesburgu. Scenarij za film potpisuju Blomkamp i Terri Tatchell, baziran je na kratkometražnoj Blomkampovoj reklami-parodiji Tetra Vaal o robotskoj policiji, koju možete pogledati dolje:

Leave a Reply

Your email address will not be published.