‘House’ se raspada

Piše: Sven Mikulec

Nedavno smo objavili kako je Hugh Laurie objavio da će mu osma sezona legendarnog Doktora Housea ujedno biti i posljednja. Ako ljubitelje serije već to nije dovoljno uzrujalo, što ćete tek reći kad vam kažem da je svoj oproštaj od serije na kraju sedme sezone objavila Lisa Edelstein, Houseova protuteža i bivša djevojka.

44-ogodišnja Edelstein dio je serije od njenih početaka ”davne” 2004. godine, a ovog je mjeseca,  bez konkretnih objašnjenja, samo izjavila kako se neće vratiti u osmoj sezoni, po svemu sudeći, i posljednjoj sezoni serije , u kojoj su svoje nastupe, uz Laurieja, potvrdili i  Robert Sean Leonard (Wilson) i Omar Epps (Foreman).

Sad kad Laurie odustaje od projekta, neki bi drugi glumci mogli iskoristiti ovu priliku, prijaviti se za njegova nasljednika i postaviti svoje problematične karijere na prave tračnice. Charlie, spusti tu bocu i počni vježbati šepanje…

4 komentara za “‘House’ se raspada

 • Deni Zgonjanin says:

  Barem neće morati glumiti da je ovisan o lijekovima :)

 • Maxima says:

  Žao mi je zbog serijala jer Laurieja mogu gledati u svakom obliku 😀 no ….ovo s Charlijem je… neprocjenjivo! Uljepšao si mi dan tom rečenicom 😀

 • Matea Rebrović says:

  ma lol,kaki Charlie 😀
  naravno da ću odgledati i 8.sezonu(iako je šteta što Lisa ne bude u njoj). redovito ga pratim već godinama i nikako da mi dosadi. ali 8.sezona već…iskreno,vrijeme je da se serija ugasi. nekog novog Housea nitko ne želi gledati.

 • Maxima says:

  Novi House? Ma neeeeee 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.