`House of Lies´ otvara sezonu live eventom

Piše: tonymelo

House-of-Lies

HBO je već godinama sinonim za kvalitetne serije, a u posljednje vrijeme i Showtime pokazuje tendenciju praćenja standarda koje je nametnuo njihov glavni konkurent. Homeland i Nurse Jackie primjeri su serija koje su stekle odane baze fanova, dok novije serije poput Ray Donovan i Masters of Sex imaju potencijal postići jednaki uspjeh. Među tim uspješnim serijama posebno se ističe House of Lies.

Showtime je odlučio, prije nego što uđemo u novu godinu, posebno iznenaditi sve fanove upravo te serije. Ako niste upoznati s dotičnom serijom, radi se o grupi savjetnika za poslovno upravljanje koje glume Don Cheadle, Kristen Bell, Ben Schwartz i Josh Lawson. Prva epizoda treće sezone emitirati će se 12. siječnja, no prije nego što do toga dođe, fanovi će dobiti posebnu poslasticu u obliku House of Lies Live! eventa.

U toj posebnoj epizodi, pojaviti će se svi glavni glumci te gosti treće sezone, kako bi pred živom publikom u studiju izveli improvizacijsku predstavu. Ako ste bili u Studiju Smijeha na kojoj večeri improvizacijske komedije, odmah će vam sve biti jasno. Ako niste, dovoljno je reći da glumci na pozornici, bez scenarija, najčešće na temu koju odabere publika, improviziraju i pokušavaju nasmijati publiku. Ova posebna epizoda biti će dostupna na YouTubeu i ostalim društvenim mrežama 30. prosinca. Ispod možete pogledati sneak peek House of Lies Live! eventa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.