Hollywood se počeo vrtiti oko Jennifer Lawrence

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon što je Hunger Games osvojio publiku, Jennifer Lawrence je postala glumica zbog koje holivudski studiji moraju pregovarati jedni s drugima oko njenog angažmana. Problem je nastao između 20th Century Foxa i Lionsgatea, koji su nedavno sjeli za pregovarački stol kako bi uskladili rasporede snimanja dvaju jako uspješnih franšiza, X-Men: First Class i Hunger Games.

Naime, oba su studija izrazila želju da što prije počnu sa snimanjem nastavaka pa je trebalo dogovoriti koju će ulogu Jennifer Lawrence prije odraditi, onu Mystique ili Katniss. Na kraju je dogovoreno snimanje nastavka Hunger Gamesa, Catching Fire prije novih X-Mena. Snimanje bi trebalo početi ove jeseni, a nakon toga se Lawrence odmah baca na šminkanje za ulogu djevojke plave kože, najvjerojatnije u siječnju.

No, unatoč tome što su ovaj put popustili, čelnici Foxa su izjavili kako će ubuduće, ukoliko ponovno dođe do ovakve situacije, iskoristiti klauzulu iz njenog ugovora koja kaže da se ona mora pojaviti na snimanju kad god ono bilo dogovoreno, bez obzira na druge angažmane u kojima tumači centralne uloge. Nadam se da zbog ovoga nećemo doživjeti treći film u Hunger Games franšizi sa drugom glavnom glumicom…

Leave a Reply

Your email address will not be published.