Hoćemo li gledati Chiwetela Ejiofora u ’Star Wars 7’?

Piše: Iva Bucić

Chiwetel Ejiofor Redbelt movie image

Sad kad je zgrožena javnost konačno utihnula, Star Wars u rukama Disneya može nastaviti prema sedmom nastavku, sa silom na svojoj strani, dakako.

Očekivano histerična znatiželja fanova do sada je hranjena nagađanjima o članovima postave, a sada se potencijalnim Benedictu Cumberbatchu i Saoirse Ronan pridružila i zvijezda 12 Years a Slave Chiwetel Ejiofor. Trenutni favorit za zlatni kipić zatečen je, naime, kako sjedi pred uredom redatelja J.J.Abramsa. Na te najnovije glasine Abrams je samo diplomatski odgovorio kako ne smije pričati o glumačkoj ekipi, ali i da Ejiofora smatra vrlo talentiranim glumcem. Dotični je na isto pitanje misteriozno slegnuo ramenima.

Sedmi nastavak, malo je reći kultnog, SW-a u kinima će se naći 2015., mada u zraku ostaje visiti  pitanje nije li to preambiciozan datum.

Na scenariju je radio Michael Arndt, a posao će završiti Lawrence Kasdan (The Empire Strikes Back) s Abramsom. Potonji je najavio da će pokušati vratiti pravi duh SW-a koji se od ’99 počeo gubiti, a kao dobar vodič možda mu posluži i video 4 Rules to Make Star Wars Great Again.

Leave a Reply

Your email address will not be published.