HIMYM dobio alternativni završetak!

Piše: Iva Bucić

himym-end

Gotovo pola godine nakon premijere epizode koja će ostati zapamćena kao najveće razočaranje otkako su nesretna braća Lumiere uzela kameru u ruke, otkriven je nesuđeni završetak devet sezona dugačke sage.

Carter Bays, jedan od kreatora serije Kako sam upoznao vašu majku, u travnju je, kao odgovor na neviđeno nezadovoljstvo ishodom serije tvitao: „Pokušali smo se odlučiti između dva sasvim drugačija ishoda serije. Odabrali smo završetak, i stojimo iza svoje odluke. Doduše, svidjela nam se i druga verzija.“

Sad je, eto, ta druga verzija ugledala svjetlo dana (mada CBS još uvijek nije potvrdio da se radi o pravoj snimci).

 

Najmisterioznija je tv majka u originalu umrla, i iza sebe ostavila Teda s dvoje djece. On se šest godina kasnije opet spetljao s Robin, koja se u međuvremenu razvela od Barneyja.
„Ako vam se završetak nije svidio, takve se stvari događaju. Pokušali smo nešto, i nismo se povezali s vama. Nadam se da smo i dalje prijatelji“. Žao mi je Carter, ali pravi prijatelji ne puštaju prijatelje da osam sezona prožive u ekstazi, da bi ih, pak, u devetoj dočekala šamarčina.

Alternativni završetak ili ne, okus je u ustima jednako gorak. Eventualno bi ga isprala alternativna deveta sezona, ali izgledi su za to poprilično nepostojeći. Kako god, nesuđeni će se završetak sa bezbroj dodataka naći u kompletu DVD-a nazvanom How I Met Your Mother: The Whole Story, koji će se preko bare početi prodavati za nešto više od dva tjedna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.