Hawaii Five-0 postaje interaktivan

Piše: Deni Zgonjanin

Taman kad pomislim da sam čuo sve, CBS me iznenadi… Američka televizijska kuća CBS je odlučila gledateljima pružiti priliku da sudjeluju u kreiranju jedne od najpopularnijih serija na njihovom programu, Hawaii Five-0. Iako bi na prvi mah mogli pomisliti da to podrazumijeva nagrađivanje jednog ili dvoje gledatelja izletom na set gdje se serija snima ili angažmanom sretnika kao statista, riječ je o nečemu sasvim drugačijem.

CBS naime traži od gledatelja da na njihovoj internetskoj stranici glasuju za jedan od tri ponuđena završetka jedne epizode, tj. da odaberu jednog od ponuđenih likova kao glavnog krivca u toj epizodi. Emitiranje iste je zakazano za ponedjeljak 14. siječnja, a glasovanje traje do vikenda prije emitiranja. Dva alternativna kraja koja ostanu će također biti dostupna gledateljima na internetskoj stranici CBS-a da ih odgledaju.

Zvuči kao dobra ideja, ne? Samo djelomično nažalost, pošto je sama bit serije otkrivanje počinitelja, kao u svakoj kriminalističkoj seriji, pa ovaj pristup stvara pomalo mlak rezultat, barem po meni…

Leave a Reply

Your email address will not be published.