Hanks i Short razbijaju aute

Piše: Sven Mikulec

Svjestan da ovakve vijesti ne viđamo često na FAK-u, ipak sam odlučio prenijeti jednu zanimljivost, koliko god banalna i u širem kontekstu potpuno nevažna ona bila. Martin Short i Tom Hanks napravili su sličnu pogrešku kao i moja malenkost prije nekoliko tjedana i neopreznom vožnjom u rikverc zaletjeli se ravno u drugi auto.

Ne bi tu bilo ništa zanimljivo da cijela situacija ne nudi mali uvid u život velikih zvijezda. Short kaže:

“Bio sam u šoping-centru u kvartu Palisades, gdje živim, i u posljednji čas kupovao darove, i odjednom ugledao Toma… Što radiš, pitao me, i ja sam mu rekao: Pa, radit ću francuski punč, pa sam mislio svratiti do dućana Gelsons. I on veli: Mogu s tobom? Nemam što raditi.”

“Nešto kasnije, bili smo na parkiralištu i bila je velika gužva, jer je bio Badnjak, i krenem ja u rikverc metar ili dva i udarim u drugi auto. Tip izađe van, pogleda me i kaže: Opa, barem te ne trebam tražiti osobnu. I tada izlazi i Tom i vozač odjednom zanijemi. Tom se svim silama trudi biti šarmantan da me ovaj tip kojim slučajem ne odluči tužiti. I dok sam ja izvukao svoju policu osiguranja iz pretinca u autu, čujem tipa kako priča Tomu: “Tako da, ne trebate čitati cijeli scenarij… ali bilo bi super kad biste poslušali glazbu.””

Teško je njima u životu… Bilo bi lijepo da je tip kojeg sam ja udario autom meni rekao: A radiš na FAK-u, pa šta ne kažeš? Pa jel’ možeš pogledati jedan moj tekst, ne moraš ga čitati cijelog, samo mi reci jel’ ti ok stil pisanja…

Leave a Reply

Your email address will not be published.