Grant Gustin je Flash

Piše: Vedrana Vlainić

Grant-Gustin

TV serija Arrow, temeljena na DC-jevim stripovima o superjunaku Green Arrow-u (soft verzija Batmana s fetišom na Robina Hooda), stekla je popriličnu popularnost svojoj prvom sezonom, a vraća se na TV ekrane za svega nekoliko tjedana. Slično kao Smallville, i Arrow nastavlja trend dovođenja ostalih superjunaka iz DC svemira u gostujućim ulogama, a za sada sa sigurnošću možemo reći da ćemo u sljedećoj sezoni u nekoliko epizoda gledati i lik Barryja Allena, odnosno superbrzog Flasha, kojeg će utjeloviti Grant Gustin.

Budući je Flash vrlo popularan i omiljen lik, producenti već razmišljaju dodijeliti mu vlastitu spin-off seriju, ukoliko Gustinova interpretacija bude dobro prihvaćena. Gustin je napoznatiji po svojoj ulozi u teen seriji Glee, a navodno je i dugogodišnji fan DC stripova te „nevjerojatno uzbuđen i počašćen“ što je baš on odabran za tu ulogu. Flash će se pojaviti u epizodama 8, 9 i 20, a navodno će biti uveden kao običan čovjek, koji će dobiti svoje moći tek kasnije.

Uz Gustina, u drugoj sezoni Arrowa gledat ćemo i Summer Glau (Firefly, The Sarah Connor Chronicles) kao novu negativku Isabel Rochev i Cynthiu Addai-Robertson (Spartacus) kao Amandu Waller, a najavljeno je još nekoliko iznenađenja u vidu ostalih gostujućih likova. Premijera druge sezone je 9. listopada.

Jedan komentar za “Grant Gustin je Flash

Leave a Reply

Your email address will not be published.