`Gotham´ najavljuje Jokera

Piše: Tena Strahinec

gotham

U iščekivanoj seriji Gotham koja stiže ove jeseni gledat ćemo priče brojnih negativaca poput Penguina i njegove majke, Catwoman, Riddlera i Poison Ivy, a jedan od njih je i Joker koji će biti prikazan u mračnijem izdanju. Za njegovu ulogu navodno je zaduženo više glumaca (potencijalnih Jokera) jer su kreatori natuknuli da vole navoditi gledatelje na krive tragove tako da nećemo uskoro saznati koji će glumac utjeloviti Jokera. Uostalom, serija ima dovoljno materijala i zanimljivih priča da ime i prezime glumca pada u drugi plan.

Uz to, Gotham prate brojne vijesti, promotivne slike i posteri koji imaju funkciju građenja napetosti do 22. rujna kad izlazi prva epizoda. Pilot će biti prikazan na Comic-Conu u San Diegu, a za nestrpljive i znatiželjne objavljen je novi trailer.

Jedan komentar za “`Gotham´ najavljuje Jokera

  • Jerko says:

    Hmm, da vidim jel mi jasno: Bruno Heller, tvorac ove serije, autor je i Mentalista, gdje je antagonist bio Red John, kreiran kao miks Moriartyja i Jokera, i čiji je story arc dug 6 sezona POTPUNO upropašten Hellerovim fetišem na prozirne navlakuše i nesposobnost kontinuiteta, te pružanja minimalne satisfakcije fanovima koji su prokleto dugo pratili Janeov lov na ubojicu svoje obitelji.

    Sad, u origin priči o Batmanu i načelniku Gordonu, ISTU stvar želi napraviti i s Jokerom. Da nisam toliki fan Batmana, i da ne želim sadistički uživati u pljuvanju po njemu kad fanovima zasere i ovakav kultni lik, ne bih ni prismrdio ovom projektu čovjeka kojem očito bolje leži povijesna drama poput Romea a ne misteriji ili ne daj Bože stripovske adaptacije. Sritno, Heller! A pod “sritno” mislin “j*** se”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.