`Gotham´ dobio detektiva Jima Gordona

Piše: Tena Strahinec

ben-mckenzie

Serija Gotham odabrala je glumca za svoju mlađu verziju detektiva Jima Gordona, a to je Ben McKenzie. McKenziejeva prva veća uloga bila je u seriji O.C. gdje je četiri sezone glumio Ryana Atwooda, a dvije godine nakon završetka O.C.-a dobio je ulogu u kriminalističkoj/drama seriji Southland u kojoj je ostao pet sezona kao Ben Sherman. Glumio je i u filmovima Junebug i 88 Minutes s Al Pacinom, a glavnu ulogu imao je u filmu Johnny Got His Gun iz 2008.

Što se Gothama tiče, pilot epizodu će režirati Danny Cannon (CSI, Nikita), a o svim detaljima već ste obaviješteni i jedino što možemo je pričekati prve glasine o odabiru ostalih glumaca koji će biti dio ove priče. Kad smo već kod potencijalno neistinitih i mučki izmišljenih izjava, pojavila se glasina da će Donal Logue, glumac koji je nedavno opovrgnuo glasine na Twitteru da će glumiti Jima Gordona i izjavio da ne bi imao ništa protiv te uloge, glumiti mentora mladog Gordona – detektiva Harveyja Bullocka.

Naime, jedina uloga koja mu je bila ponuđena je upravo uloga 40-godišnjeg mentora, što ima više smisla jer je lik Gordona neiskusan i mlad što više odgovara profilu 35-godišnjeg McKenzieja, dok će ga 47-godišnji Logue savjetovati i voditi kao pravi iskusni mentor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.