Gordon-Levitt u Batmanu?

Piše: Deni Zgonjanin

Zadnjih se par godina Joseph Gordon-Levitt stvarno dokazao kroz big budget sporedne uloge (Inception, G.I. Joe), ali i u low budget glavnim ulogama (500 days of Summer). Tako da nas ne treba čuditi što će u idućih dvije godine biti jedan od najzaposlenijih glumaca u Hollywoodu.

U planu mu je nastup uz Natalie Portman i Rainna Wilsona u Hesheru, pa borba s rakom u komediji Live with it , zatim Looper sa Bruceom Willisom i na kraju Premium Rush kojeg će režirati David Koepp. Ali ni to nije sve… Pojavila se informacija kako je Christopher Nolan zainteresiran za njegov nastup u The Dark Night Rises. Očito mu se Levitt svidio u Inceptionu, pa ga vidi u jednoj ulozi i u Batmanu. Jedina nejasna stvar je sama uloga koju bi Levitt glumio, da li je riječ o negativnoj ili pozitivnoj?

Prije nekoliko se mjeseci također pojavila vijest o njegovom nastupu u novom Batmanu, samo ga se onda stavljalo u ulogu Jokera, za kojeg se tada mislilo da će se unatoč smrti njegovog tumača Heatha Ledgera pojaviti i u trećem dijelu Nolanove Batman franšize. No tu je vijest sam Nolan uskoro negirao, izjavivši kako ne bi iz poštovanja prema Heathu , ali i njegovoj obitelji uzeo nekog drugog da glumi Jokera. Kako god ispalo, Levitt se pokazao kao kvalitetan glumac i ne sumnjam da će dobro odraditi svoj posao, bilo to ulozi negativca ili pozitivca…

5 komentara za “Gordon-Levitt u Batmanu?

 • Marin Mihalj says:

  Ova vijest mi je uljepšala dan. :) Čekam s nestrpljenjem 2012. godinu. “The Dark Knight Rises” i “Looper”. Inače, “Looper” režira Rian Johnson dok će mu konzultant za vremensku petlju (jer je to film o putovanju kroz vrijeme) biti Shane Carruth! Levitt zna odabrati ulogu. :)

 • Matea Rebrović says:

  gdje god ubacili ovog macana,ja gledam 😀

 • maxima says:

  Ja ga tako jasno vidim kao vrhunskog negativca. Mislim da on to može, a treba mu i pustiti 😀

 • Vedrana Vlainić says:

  Tako i onako već dovoljno nestrpljivo iščekujem novog Batmana, ali ova vijest me čini još nestrpljivijom! 😀
  I ja mislim da može izvući izvrsnog negativca, ali kakvu god ulogu da dobije, uvjerena sam da će biti na visini zadatka.

  Ma Levitt je super! Čitala sam nešto malo o njemu u svojoj post-Inception fazi i u nekom intervjuu na pitanje zašto se tako dugi niz godina nije pojavljivao u “jačim” projektima, nego je zapeo u kojekakvim “indie” filmićima, je on odgovorio nešto u stilu da mu visina honorara i predviđena popularnost filma na blagajnama apsolutno nisu kriterij te da uloge bira isključivo prema tome koliko mu se sviđa scenarij ili koliko povjerenja ima u redatelja da može izvući kvalitetan film. Općenito djeluje kao čovjek s karakterom, a to cijenim kod svakoga.

 • Maxima says:

  Točno, potpisujem.

  Što god bude radio, vjerujem da će se maksimalno dati tome. Jako mi je drago kad “ispliva” neki mladi talent i u startu pokaže da ima puno aduta u rukavu. Nadam se da će nas dugo uveseljavati. Dečko je zbilja dobar materijal a očito i kvalitetna osoba 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.