Gojira strikes again!

Piše: Deni Zgonjanin

Franšiza najdražeg nam monstruoznog guštera se nastavlja, ovaj put zahvaljujući redatelju Garethu Edwardsu. Novi Godzilla premijerno će se prikazati 16. svibnja 2014. godine, a za glavnu ulogu tražen je Aaron Johnson, dvadesetdvogodišnja zvijezda filmova Kick – Ass, Savages i najnovijeg, koji uskoro stiže i u naša kina, Anna Karenina, u ulozi Vronskog.

Produkcijski posao zapao je Warner Bros Productions, koji će distribuirati film po cijelome svijetu, osim Japana, gdje će taj dio posla obaviti inventor Godzille, Toho Co., Ltd., japanska filmska i kazališna produkcijska te distributerska kompanija iz Tokya. Kroz povijest Godzilla je harao u dvadeset i pet filmova, brojnim televizijskim programima, video igricama te književnim serijalima.

Sam Edwards tvrdi da novom filmu o Godzilli želi pristupiti prizemljeno i realistično te na pitanje o vizualnim efektima i dizajnom čudovišta odgovara da nije ovako jako, dugo i emocioalno radio na nečemu što traje tek par sekundi otkad je izgubio nevinost i jedva čeka da fanovi vide novi projekt.

 

Vijest napisala: Terezija Bjelajac

Leave a Reply

Your email address will not be published.