Godišnje finale Velikog filmskog kviza: Trijumf ekipe ‘Umri muški’, prva pobjeda ‘Elitne ninđa ajkule’

Piše: Sven Mikulec

1

U subotu, 31. siječnja, u Studiju Smijeha održali smo godišnje finale Velikog filmskog kviza, a nakon epske borbe od dva i pol sata titula godišnjih pobjednika pripala je izvrsnim znalcima okupljenima pod imenom Umri muški. Pobjednicima su pripale godišnje kinoulaznice za Cineplexx kina u Hrvatskoj, poraženima ostaje utjeha da je natjecanje bilo zbilja napeto i nada da će stvari biti drugačije nekom drugom prilikom.

Studio je bio ispunjen od vrha do dna, zbog manjka stolaca pojedinci su morali stajati, sjediti po stepenicama ili na podu (na mojoj jakni), a pred nezapamćeno brojnom publikom od 140 posjetitelja moždane snage odmjerilo je sedam finalista (Nemoćna gomilica, Danish Scum, Tri muškarca i djeva Do, Uprknuće, Alvin i vjeverice, Los pollos spermanos i konačni pobjednici Umri muški). Od preostalih tridesetak ekipa najuspješnijom se pokazala Elitna ninđa ajkula našeg suradnika i blogera Ivice Pustičkog. Njima je pripala prva kvizaška pobjeda u 2015., s kojom su se automatski kvalificirali za iduće godišnje finale, tamo negdje početkom 2016. godine.

Isprobali smo neke nove rubrike, izmučili smo narod pjesmama i slikama, nismo posvjedočili krvavim obračunima tijekom kategorije Guess Who’s Coming to Dinner, opljačkali smo zalihu šanka i do jedan u noći ostali se družiti. Po svim kriterijima ovo je bio najuspješniji FAK-ov Veliki filmski kviz dosad i na tome vam od srca hvala.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.