Glumice iz `How I Met Your Mother´ idu dalje

Piše: tonymelo

himym9

Nakon devet dugih godina, serija How I Met Your Mother dolazi svojem kraju. Neovisno o tome kakvo je vaše mišljenje o njoj, voljeli je ili mrzili, ovo je prva serija te tematike koja se uspjela približiti kultnom statusu kakvog imaju Prijatelji. No čini se da će za razliku od Prijatelja u kojoj je većina glumaca, izuzev Jennifer Aniston, doživjela vrhunac karijere snimajući seriju, glumci iz HIMYM uspješno nastaviti svoje karijere. Alyson Hannigan već je potpisala ugovor za novi CBSov sitcom kojeg produciraju Ben Affleck i Matt Damon, dok je Cristin Milioti (majka) dobila glavnu ulogu u sitcomu A to Z.

U siječnju ove godine odobreno je snimanje pilot epizode serije More Time with Family u kojoj će Hannigan glumiti Cindy, ženu Toma Rizzoa, prezaposlenog muža i oca koji se odluči na drastičnu promjenu karijere kako bi mogao provesti više vremena s obitelji. Cindy je opisana kao žena koja posjeduje neograničenu količinu energije, te koja uvijek ima vremena za djecu i brigu o domu. Njezinu rutinu poremeti Tomova odluka da više vremena provodi kod kuće, te je na njoj da ga nauči kako se treba brinuti o obitelji i djeci. Smotanog muža glumit će stand-up komičar Tom Papa.

S druge strane, Cristin Milioti dobila je glavnu ulogu u jednom od brojnih projekata koje je Rashida Jones nedavno prodala zainteresiranim TV kućama. Nakon što završi sa snimanjem HIMYM, Milioti se upušta u novu ljubavnu romansu. No ovaj će put, priča biti malo drugačija. Umjesto standardne ljubavne priče u kojoj glavni glumci završe zajedno, živući svoje sretne živote da kraja vjekova, serija A to Z pratit će vezu Andrewa i Zelde (Milioti) od trenutka kada su se upoznali pa do konačnog prekida. Zelda je opisana kao “realist” u vezi, odvjetnica u maloj odvjetničkoj tvrtki. Istovremeno ozbiljna i urnebesno smiješna, Zelda je uvjerena da sama kontrolira svoju sudbinu, voli biti odrasla i ne shvaća zašto bi itko stariji od dvadeset godina išao gledati animirani film ili jeo dječji sladoled.

Ljubitelji humorističnih serija u svakome se slučaju imaju čemu veseliti. Mnogo veći pritisak leži na Hannigan, jer se od serije koju producira dvojac Affleck/Damon ipak očekuje mnogo. Nadamo se da ih preveliki pritisak neće skršiti i od cijelog projekta napraviti samo još jednu od onih serija koje su imale potencijala, ali su neslavno propale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.