Glen Mazzara piše remake filma `The Omen´

Piše: Tena Strahinec

the_omen

Planira se snimanje nove horor serije čiji će scenarij napisati Glen Mazzara.

Mazzara je preuzeo seriju The Walking Dead sredinom druge sezone i doveo je do rekordne gledanosti. Sad se vraća na Fox TV Studios gdje je radio na kriminalističkoj seriji Na rubu zakona (izv. The Shield) kako bi napisao scenarij za seriju temeljenu na hororcu iz 1976. pod naslovom Pretkazanje (izv. The Omen), a naslov serije će biti Damien.

Pretkazanje je poznati hororac u kojem su glavne uloge glumili Gregory Peck i Lee Remick, čiji je sin u priči umro tijekom poroda zbog čega su posvojili drugo dijete za koje se kasnije ispostavilo da je – antikrist. Iz filma su iskočile ne baš sjajne adaptacije i remakeovi.

U zadnje vrijeme su popularne adaptacije dobrih starih hororaca u serije pa serijski prostor trenutno zauzimaju relativno neuspješne dvije epizode mini-serije Rosemary’s Baby u čijoj je glavnoj ulozi Zoe Saldana, prequel filma Psycho pod nazivom Bates Motel i svima već dobro poznati Hannibal. Hoće li Damien dobiti nadimak Overkill vidjet ćemo kad se prva sezona pojavi na našim laptopima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.