Glasine povezuju Jasona Momou sa ulogom Aquamana

Piše: tonymelo

jason_momoa_the_red_road

Jason Momoa koji u slobodno vrijeme voli da ga se zove Khal Drogo, najvjerojatnije će glumiti Aquamana u nadolazećem Batman v Superman: Dawn of Justice. HitFix tvrdi kako će se pojaviti u manjoj ulozi koja će poslužiti kao uvod za mnogo ozbiljniju ulogu koju će imati u Justice League filmu (DC-jevoj verziji Avengersa).

Glasine o njegovoj ulozi kruže već dugo vremena. Na početku se mislilo da će glumiti zločestog Doomsdayja, a zatim se proširila glasina kako bi trebao biti zeleni Martian Manhunter, tako da i ovu vijest treba uzeti sa zrnom soli. Pretpostavlja se da ćemo u filmu vidjeti Aquamana koji je iznimno nezadovoljan Supermanom i generalom Zodom zbog negativnog utjecaja kojeg je World Engine imao na Indijski ocean.

Otkrivena je i glavna premisa priče. Snyder je odlučio poslušati kritike publike o kretenoidnosti prvoga djela i ogromnoj količini bespotrebnog razaranja, te je kao glavnog negativca postavio gledatelje koje će u filmu predstavljati Lex Luthor. Inteligentni Luthor okrenut će građane Metropolisa protiv Supermana zbog toga što je raznio pola grada i pobio tko zna koliko ljudi.

Mislite li vi da je Momoa dobar izbor za Aquamana ili bi preferirali nekog plavušana?

2 komentara za “Glasine povezuju Jasona Momou sa ulogom Aquamana

Leave a Reply

Your email address will not be published.