Gary Oldman kao zlikovac

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon što je konačno dobio nominaciju za Oscara (glavna uloga u Tinker Tailor Soldier Spy) nakon godina i godina kvalitetnih uloga, Gary Oldman ne planira igrati na sigurno pa je potpisao nastup u osvetničkom trileru Motor City kao glavni negativac, u ulozi mafijaškog šefa.

A glavnog će pozitivca utjeloviti Dominic Cooper (Devil’s Double), čovjeka kojeg nakon što je proveo godine i godine u zatvoru nepravedno optužen, napokon puštaju van, a on kreće u lov na ljude koji su mu smjestili. Na samom vrhu tog popisa stoji ime Garyja Oldmana, koji je u međuvremenu bacio oko na djevojku u koju je Cooper zaljubljen, a tumačit će ju Amber Heard (The Rum Diary). Sve u svemu, ako je suditi samo po priči, nemamo prevelikih razloga za optimizam, pošto je radnja toliko isfurana da me boli samo pisanje iste.

Film će režirati Albert Hughes s kojim je Oldman već prije surađivao u Book of Eli, filmu koji nije ispunio očekivanja mnogih pošto je većina mislila da je riječ o akciću, a ne filozofskom izdrkavanju sa ultra glupim završetkom, no možda Motor City ispadne bolje – NOT!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.