Frank Grillo glavni negativac u Captain America: The Winter Soldier

Piše: Deni Zgonjanin

Prije samo tjedan dana smo saznali da je Frank Grillo odradio audiciju za ulogu glavnog negativca u Captain America: The Winter Soldier, a danas nam dolazi vijest da je dobio ulogu. Očito je vraški dobro odradio audiciju, pošto je s njim u konkurenciji za ulogu bilo još nekoliko prilično dobrih glumaca poput Kevina Duranda i Josha Hollowayja.

Utjelovit će jednog od dva glavna negativca, profesionalnog kriminalca Crossbonesa. Njega u stripu krase iznimna preciznost i vrhunsko poznavanje borilačkih vještina, što ga čini vrijednim alatom za organizaciju Red Skulla. Zbog toga su mnogi fanovi stripa oduševljeni izborom, jer Franku nisu strane borilačke vještine, pa svi jedva čekaju da vide kako će profilirati lik.

Trenutno se traži tumač drugog negativca, kao i glavna ženska uloga, za koju se bore Emilia Clarke (Game of Thrones), Alison Brie (Community),  Jessica Brown Findlay (Downton Abbey) i Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World). Premijera druge avanture omiljenog američkog junaka je zacrtana za proljeće 2014. godine…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.