Francis Ford Coppola viđen u Dubrovniku s – Kosoricom?!

Piše: Sven Mikulec

Krajem prošloga tjedna, po svemu sudeći, F. F. Coppola viđen je u opuštenoj šetnji Stradunom, gdje je navodno obavio jutarnji šoping i razgledao grad „kojem se divio od malih nogu“, prenosi bosanski news portal Nepetljajsbosan.com.

Još čudnije od ovog nenajavljenog i medijski potpuno ignoriranog posjeta velikog meštra jest činjenica da mu je u razgledavanju groda, ruku pod ruku, društvo pravila bivša premijerka, sada podpredsjednica vlade, Jadranka Kosor!

Nesvakidašnji prizor neizbježno je uzrokovao malu pomutnju u novinarskim krugovima, i odmah se počelo šuškati o mogućem skorom biopicu Željezne dame hrvatske političke scene. Nakon dosta kopanja i nekoliko nepouzdanih izvora, bosanski reporteri iskopali su informaciju da se zaista radi na filmu pod naslovom Moje srce uvijek je desno (My Heart Is Always Right), a Coppolini navodni prvi izbori za ulogu bivše premijerke su, pomalo očekivano, Judi Dench i Martin Freeman.

Što će od svega ovoga biti, još trebamo vidjeti, ali ako se film bude držao istine, osobno u ovome vidim dobru priliku za domaću verziju Iskupljenja u Shawshanku

Jedan komentar za “Francis Ford Coppola viđen u Dubrovniku s – Kosoricom?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.