FOX-u se žuri izbaciti rebootove Daredevila i The Fantastic Four

Piše: Deni Zgonjanin

FOX je već početkom ove godine odlučio još jednom probati sa Daredevilom i Fantastičnom četvorkom, čije prijašnje ekranizacije nisu zadovoljile publiku, a ni čelnike studija. Rebootovi istih su odlično napredovali, napisani su navodno odlični scenariji, no problemi su nastali kad je trebalo pronaći redatelje. Nakon dosta špekulacija, za redatelja Daredevila je izabran David Slade i taman kad su pomislili da je reboot gotova stvar, opet problemi.

Slade je odustao od projekta zbog problema sa rasporedom snimanja. Ispalo je tako da je u vrijeme početka snimanja Daredevila trebao režirati i pilot epizodu nove NBC-jeve serije, Hannibal. Od toga Slade nije htio odustati pa je dogovor raskinut, a reboot doveden u pitanje. Zašto? Zbog činjenice da FOX krajem godine gubi prava na ekranizaciju Daredevila, što je htio izbjeći snimanjem istog ove jeseni. Ovako će se prava najvjerojatnije vratiti Marvelu, ukoliko u međuvremenu u redateljsku stolicu ne uskoči neki submisivni redatelj, jer nema vremena za mijenjanje scenarija, već samo za snimanje.

No ipak nije sve tako crno za FOX. Za redatelja reboota još jednog superjunačkog spektakla, The Fantastic Four, izabran je Josh Trank, autor hvaljenog Chroniclea. On je navodno oduševljen ukazanim povjerenjem i scenarijem, a FOX njegovim entuzijazmom, što bi moglo rezultirati prilično dobrim filmom, za razliku od prijašnjih inkarnacija…

2 komentara za “FOX-u se žuri izbaciti rebootove Daredevila i The Fantastic Four

Leave a Reply

Your email address will not be published.