Fox naručuje Deppovu pilot komediju ‘Torched’

Piše: Ana Kundid

johnny-depp-21-jump

Serijal iz 80-tih koji je proslavio Johnny Deppa, 21 Jump Street, prošle je godine, predvođen redateljskim duom Philom Lordom i Chrisom Millerom doživio svoj reboot i zapaženim uspjehom stvorio polodno tlo za daljnju suradnju. Redatelji su već najavili snimanje nastavka pod nazivom 22 Jump Street, a sada,kao se čini, 21 Century Fox namjerava kupiti i njihovu pilot komediju Torched.

Radnja Torcheda prati svakodnevne događaje obitelji gdje simpatični otac svojim nestašlukom i upitnim naporima na poslu pokušava mlađem sinu osigurati život kakav nikad nije imao.Komični serijal Torched zapravo je kreacija redatelja Chrisa Romana koji je posljednje dvije godine, pored Blue Mountin Statea, producirao i How I Met Your Mother .

Najzanimljiviji akter cijele priče je izvršni producent, Depp, čija producentska kuća Infinitum Nihil (koju vodi sa sestrom Christi Dembrowski) stoji iza još uvijek testne komedije.

Budući da će Lord i Miller, u nadi da ponove uspjeh reboota, biti preokupirani snimanjem 22 Jump Street ,a Deppu je najavljena uloga u Mortdecaiu, za eventualni uspjeh Torcheda biti će ipak najzaslužniji Roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.