Fotografije ‘Amazing Spider-Mana 2’ navještaju Sinister Six

Piše: Katarina Tokić

Spider-Man 2 zidar

Uspjeh Avengersa otvorio je vrata za razne kombinacije superjunaka koji se zajedno pojavljuju na velikom ekranu. Dok neki filmovi stvaraju timove superjunaka, Sony se odlučio za drukčiji pristup koji će ovog Spider-Mana razlikovati od prethodnika.

Već znamo da ćemo u novom nastavku Spider-Mana gledati Paula Giamattija kao Alekseija Sytsevuicha koji postaje The Rhino, a Jamie Foxx će se od Matta Dillona pretvoriti u Electra. Nove slike koje su se pojavile nagovještavaju da to nije sve od zlikovaca, čini se da bi se mogli pojaviti i Sinister Six, grupa zločinaca koji se se bore protiv Spideyja.

Za one koji žele znati više: Sinister Six je osnovao Doctor Octopus, a organizacija je kroz stripovsku povijest doživljavala promjene članova među kojima su bili i Green Goblin, Lizard, Vulture, Electro i Rhino. Kako je svaki zlikovac sam po sebi zanimljiva ličnost, okupljanje svih na jednom mjestu garantira dobru akciju.

Najave za Sinister Six počele su kad su fanovi pretpostavili da se na odjavnoj špici prvog filma, uz Lizarda (Rhys Ifans), pojavljuje i tajanstvena figura Gentlemana. Kako Jim Carrey još nema potvrđenu ulogu u filmu postavlja se pitanje – je li on jedan od članova Sinister Six (možda Carnage)?

Peter Parker ovaj će put imati pune ruke posla!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.