Foto: Pogledajte Sentinele iz ‘X-Men: Days of Future Past’

Piše: tonymelo

Twentieth Century Fox i Bryan Singer će na Comi-Conu koji je svoja vrata otvorio jučer, otkriti brojne detalje vezane uz svoje projekte poput X-Men:Days of Future Past, Dawn of the Planet of the Apes i The Wolverine.

U središtu pozornosti ipak će biti X-Meni kao najveći i najskuplji projekt. To je glavni razlog zašto je Fox započeo s viralnom kampanjom za Trask Industries – kompaniju koja je u vlasništvu Bolivara Traska kojeg će u filmu portretirati Peter Dinklage. U stripovima, Trask je kreator divovskih Sentinel robota koji služe za lov na mutante i imat će veliku ulogu u nadolazećem filmu.

Sentinele Mark I vrste možete vidjeti na slikama ispod:

Na web stranici Trask Industries možete vidjeti teaser u mraku skrivene glave Sentinela, ispod koje se nalazi zanimljiva poruka upućena ljudima da se pridruže Trask Industriesu na proslavi 50 godina ljudskog napretka. Poruka se najvjerojatnije odnosna blisku budućnost u kojoj je većina mutanata mrtva, strpana u logore ili u izgnanstvu, a u kojoj će se dio filma zasigurno odvijati.

The Wolverine u kina dolazi 26. srpnja 2013., a X-Men: Days of Future Past imati ćemo priliku pogledati 18. srpnja 2014..

Leave a Reply

Your email address will not be published.