Flash dobiva svoju TV seriju!

Piše: tonymelo

Nove vijesti iz svijeta stripa! Najbržeg superheroja na svijetu, The Flasha, imat ćemo priliku vidjeti prije nego što se itko nadao. Unatoč nedostatku bilo kakvih vijesti o Justice League projektu na nedavno održanom Comic-Conu, čini se da Warner Bros kreće u produkciju Flash TV serije.

Na seriji će raditi Geoff Johns iz DC-ja, te dvojica od troje kreatora Arrowa – Andrew Kreisber i Greg Berlanti – a radnja će biti smještena u Flashov Central City na koji se aludiralo nekoliko puta u prvoj sezoni Arrowa. Lik Barryja Allena (čiji je alter ego Flash) pojavit će se u drugoj sezoni uspješne TV serije koja prati zelenog osvetnika. Pitanje koje sada muči fanove jest: što to znači za Flash film koji je u planu za 2016. godinu?

Predsjednik CW-a Mark Pedowitz izjavio je da već neko vrijeme planiraju proširiti DC univerzum i da za početak imaju želju snimiti priču o Flashovim počecima, a da će poslije vidjeti kako će se stvari dalje razvijati. Postoji mogućnost da Barry Allen iz Arrowa neće posjedovati nikakve supermoći. Nije spomenuo ništa o adaptaciji Flasha na film, ali postoje glasine koje tvrde da Marc Guggenheim još uvijek marljivo radi na filmu koji bi trebao u kinima zaigrati 2016. Godine.

Za one koji ne čitaju stripove možemo nadodati da je Barry Allen član policijskog forenzičkog laboratorija u Central Cityju te za vrijeme dana obrađuje dokaze koji zločinci ostavljaju za sobom, a preko noći oblači svoj crveni kostim te privodi te iste zločince pravdi. S obzirom na to da u Arrowu još uvijek neće imati supermoći, pretpostavlja se da će postati dio Oliverovog tima radeći u forenzičkom laboratoriju Starling Cityja.

S obzirom na jednodimenzionalne likove, lošu glumu, loš scenarij, manji budžet, ljubavne trokute, četverokute i peterokute koje možemo vidjeti u Arrowu, fanovi su zabrinuti za budućnost Flasha. To je lik koji ima potencijal sam na svojim leđima nositi cijeli film, ali ako serija bude neuspješna, to će definitivno utjecati na razvoj filma. Za sada se još uvijek ne zna hoće li DC pokušati spojiti univerzum iz TV serija s onim iz filmova, ali sve se čini da bi to mogao biti još jedan veliki debakl.

Što vi mislite?

Leave a Reply

Your email address will not be published.