Fizički obračun glavnih glumaca na setu

Piše: Filip Jakovljević

Glumci Shia LaBeouf i Tom Hardy sukobili su se na snimanju filma The Wettest County in the World, nakon što je jedna loša šala završila tučnjavom.

Zvijezda Transformera priznaje kako se trudio povezati s Hardyjem, ali su tenzije u tom trenutku bile visoke i završile su fizičkim obračunom u backstageu. LaBeouf tvrdi kako je kuhao već duže vrijeme, a posebno su ga živcirala hvalisanja Hardyja i kolege Jasona Clarka o njihovim skupim sportskim automobilima, dok on tvrdi kako ga je „sram“ njegovog rastućeg bogatstva i kako nema namjeru kupovati tako skupe igračke. Inače Shia redovito zarađuje oko 15 milijuna dolara za svoje uspješnice, poput Transformera i četvrtog dijela Indiane Jonesa.

Za magazin Details je izjavio: „U ovom trenutku imam dovoljno novaca da proživim 25 života. Količinu novca koju sam dosad zaradio je nemoguće potrošiti, ali nemam interesa za materijalistička sr… koja se mogu kupiti tolikim novcem.“

„Oni pričaju o Ferrarijima i glupostima, kao da su to cool auti. Da se Clarke sada doveze u Ferrariju, moja prva pomisao ne bi bila: Kakav cool lik!, već bi bila: Pogledajte ovog klauna! Mislim da je činjenica da prezirem takve stvari, ono što me čini sigurnim. Ja se držim svoje nečistoće. Moja nečistoća mi se sviđa.“ Teško je reči – ili je Shia uistinu skroman momak, ili ima još većih problema nego hvalisavci Hardy i Clark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.