Filmska turneja po Europi se nastavlja

Piše: Kim Koncar

Nakon zanimljivih uradaka „Vicky Cristina Barcelona“ i „Ponoć u Parizu“, Woody Allen preselio je svoju snimateljsku ekipu u vječni grad- Rim. U svojem dobro poznatom stilu odlučio je prikazati ljepote ove prijestolnice Rimskoga carstva i u njezino središte postaviti romancu. Napokon je stigao i prvi službeni trailer za ovu romantičnu komediju briljantnog Woodya Allena pod nazivom „ Rimu s ljubavlju“. Iako su detalji filma dugo vremena bili najstroža tajna, osim one da je riječ o romantičnoj komediji, napokon smo dobili uvid u radnju čiji su glavni protagonisti Ellen Page i Jesse Eisenberg.

Film se sastoji od četiri zasebne vinjete i priča priču o raznovrsnom broju ljudi u Italiji. U Rimu žive neki američki, neki talijanski stanovnici i naravno turisti, a u ovoj filmskoj ekranizaciji imati ćemo priliku vidjeti sve te naizgled različite ljude kako se upuštaju u niz razno raznih avantura. Avanturu  ne bi smo mogli nazvati avanturom kada na putu ne bi bilo prepreka kojih u ovom filmu neće nedostajati. Film je prepun Allenovim, dobro poznatim, humorom o komunizmu, jadu, nevjeri i inteligenciji.

Filmsku ekipu između ostalog čine Woody Allen, Alec Baldwin, Greta Gerwin i Penelope Cruz koja je s njim već ostvarila uspješnu suradnju na filmu „Vicky Cristina Barcelona“.  Film u kina stiže krajem lipnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.