Film Warrena Beattyja o Howardu Hughesu kreće u produkciju

Piše: tonymelo

Warren-Beatty

Warren Beatty, redatelj filmova Haven Can Wait, Reds, Dick Tracy i Bulworth već godinama planira snimiti komediju koja će pratiti aferu ostarjelog Howarda Hughesa s mlađom neimenovanom djevojkom. Prije tri godine potencijalna glumačka postava sastojala se od brojnih poznatih glumačkih imena poput Andrewa Garfielda, Aleca Baldwina, Shiae Lebeoufa, Jacka Nicholsona, Evan Rachel Wood, Ronney Marae i Annette Bening. Premda su očekivanja bila velika, projekt je negdje zapeo i do sada je njegova budućnost bila neizvjesna.

Deadline izvještava da je Beatty napokon uspio prikupiti novac u iznosu od 26.7 milijuna dolara koji će pokriti produkcijski budžet, te da je snimanje filma već započelo. Osim vijesti o početku snimanja, saznajemo i to da će izvorna priča biti značajno izmijenjena. Beatty će i dalje glumiti Highesa, ali će se fokus filma prebaciti na ljubavnu priču njegovog asistenta i mlade djevojke koju će portretirati Lily Collins koja je glumila u filmu The Mortal Instruments. Ulogu asistenta preuzeti će Alden Ehrenreich kojeg smo imali priliku gledati u ljubavnoj fantasy drami Beautiful Creatures. Od ostalih glumaca poznato je da će se Beattyjeva žena Annette Bening također pojaviti u filmu, kao i Matthew Broderick, iako nije poznato koje će uloge preuzeti.

Howard Hughes bio je poslovni magnat, investitor, avijatičar, zrakoplovni inženjer, snimatelj filmova, filantrop, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i k tome veliki zavodnik. Moglo bi se reći da je čovjek bio pravi Tony Stark. Pretpostavlja se da će u filmu ostarjeli Hughes, koji je za vrijeme svog života u krevet odveo brojne hollywoodske starlete, biti mentor mladom asistentu. U svakome slučaju, čim saznamo neku novu informaciju vezanu uz najnoviji projekt legendarnog glumca koji je utjelovio Clydea Barrowa, moći ćete ju pročitati na FAKu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.