Fassbender u vesternu

Piše: tonymelo

Michael-Fassbender-west

Stižu nam nove vijesti vezane uz odabir glumaca za dva nova filma – vestern Slow West i triler The Boy Next Door.

Michael Fassbender (Prometheus), Ben Mendelsohn (The Place Beyond the Pines) i Kodi Smith-McPhee (Let me in) pridružiti će se postojećoj glumačkoj postavi u vesternu Slow West, prvom redateljskom projektu Johna Macleana.

S druge strane, Kristin Chenoweth (Pushing Daisies) će se pridružiti Jennifer Lopez u trileru skromnog budžeta The Boy Next Door pod redateljskom palicom Roba Cohena.

Nakon što se Fassbender povukao sa snimanja Jane Got a Gun njegova  kaubojska karijera bila je pod upitnikom. Sada saznajemo da ćemo ga ipak imati priliku gledati sa šeširom na glavi u redateljskom prvijencu Johna Macleana. Ovo nije prvi put da dotična gospoda surađuju. Zajedno su snimili već dva kratka filma – Pitch Black Heist i Man on a Motorcycle. Detalji o Slow West filmu nisu poznati, no zna se da će radnja biti smještena u Colorado i da će se snimati u Novom Zelandu. Fassbender će imati glavnu ulogu, no još nema nikakvog saznanja o ulogama Mendelsohna ili Smit-Mcpheea.

Što se tiče drugog filma, The Boy Next Door, Heat Vision je objavio vijest da će se glumica Kristin Chenoweth, iz među fanovima nikad prežaljene  serije Pushing Daisies, glumiti najbolju prijateljicu Jeniffer Lopez. Film će pratiti nedavno rastavljenu majku (Lopez), koja se zaljubi u najboljeg prijatelja svog sina. Nakon što započne svoju aferu s tinejdžerom, njena savjest ipak shvati da tu nije nešto u redu što ju natjera da prekine vezu. Na to nije spreman njezin mladi ljubavnik koji odluči da je najbolji smjer djelovanja – izbosti je nožem. Snimanje bi trebalo započeti ove jeseni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.