’Fargo’ serija obogatila glumačku postavu

Piše: tonymelo

Fargo-Poster-2

Serija koja će adaptirati nagrađivani film braće Coen na male ekrane, okuplja sve bogatiji postavu glumaca. Bob Odenkirk, Oliver Platt, Kate Walsh i Glenn Howerton pridružit će se Billyju Bobu Thorntonu i Martinu Freemanu na setu serije Fargo.

Kao što smo već napisali u jednoj od prijašnjih vijesti, Thornton će glumiti Lornea Malvoa, nemilosrdnog manipulatora koji u malome gradu upozna prodavača osiguranja (Freeman) i navede ga na rušilački put. U planu je snimanje svega 10 epizoda, a Noah Hawley, autor serije Bones, bit će glavni i odgovorni u kreiranju serije. Snimanje započinje u Calgaryju, u studenome ove godine, a premijerno prikazivanje je u planu za proljeće iduće godine.

odenkirk-platt-walsh-howerton-slice

Kada su u pitanju novi likovi, zna se da će Bob Odenkirk, zvijezda serije Breaking Bad i vlastitog spin-offa , glumiti zamjenika šerifa Billa Olsona, starijeg kolegu mlađe, pametnije i ambicioznije zamjenice Molly Solverson koju glumi Allison Tolman (Sordid Lives). Oliver Platt, glumac nominiran za Golden Globe i Emmy (The Big C, Lucky Them, Chef, Kill the Messenger), portretirat će Stavrosa Milosa, kralja supermarketa u Minnesoti. Dakle, nešto kao naš Todorić. Dobitnica Screen Actors Gulid Award nagrade, Kate Walsh (Private Practice) glumiti će Ginu Hess, bivšu striptizetu i majku dva tinejdžera. Glenn Howerton, zvijezda serije It’s Always Sunny in Philadelphia, dobio je ulogu Dona Chumpha, ambicioznog osobnog trenera.

U slučaju da se veselite seriji jednako koliko i mi, nastavite pratiti FAK i bit ćete prvi obaviješteni o svim novostima vezanim uz Fargo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.