Fanovi zbilja žele Wonder Woman film

Piše: Tena Strahinec

wonderwomanfanfilm

Pred vama su, dragi čitatelji, dva trailera koja su napravili fanovi o Wonder Woman, junakinji iz DCjevih stripova koju nikako da dočekamo na filmskom platnu. Wonder Woman je superjunakinja i amazonska ratna princeza, u svojoj domovini znana kao Princeza Diana od Themyscire, a njeno superkul oružje je zlatno laso koji prisiljava uhvaćene da govore istinu.

Što se trailera tiče, ne želim puno cjepidlačiti – činjenica je da samim time što su snimljeni od strane fanova, bez produkcijske kuće, poznatih glumaca i golemog budžeta, izgledaju jako dobro. S obzirom na takve uvjete imam samo riječi pohvale, a i nekako nas približavaju potencijalnom filmu, što nije loša stvar. Nisu savršeni, ali to ni ne tražimo od njih već je dovoljno što smo dobili par hintova u kojem smjeru bi se WW film mogao kretati.

Za film već postoji sjajna mitološka podloga, akcijske scene, jedan novi lik koji je zadnji put prikazan 70ih u seriji (kad je WW glumila Lynda Carter) i puno znatiželjnih fanova tako da WW ima sve potrebne elemente za lik uspješnog filma. Ukratko, trebalo bi naći glumicu koja može dobro odglumiti WW, a dobra priča i ideje već su tu jer lik Wonder Woman ima dugu povijest u stripovima. Sve u svemu, mislim da bi bilo sjajno da navala trailera o Wonder Woman potakne filmaše da snime pravi film kakav njen lik zaslužuje. S druge strane, film će kad tad biti snimljen, a dotad možemo uživati u ovakvim kreativnim uratcima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.